Sprookjesachtige zeemeerminnen, unicorns, zeepaardjes en zwanen


Dit wordt een Mim Pi zomer om nooit meer te vergeten. Droom weg en zwem als een meermin in de blauwste zee, vlieg met jouw unicorn hoog boven de wolken en flaneer op de rug van een zwaan over de mooiste meren. De zomercollectie van 2018 is sprookjesachtig, lief en vernieuwend en laat meisjes stralen terwijl ze de wereld veroveren. Jurkjes en shirts met magische prints van zeemeerminnen, unicorns, zeepaardjes en zwanen zetten de toon voor deze collectie. De zwierige rokken, kleurrijke applicaties en mooie stoffen, waar Mim Pi om bekend staat, zien we ook terug. Daarnaast is er weer een schoen- en sokcollectie om iedere Mim Pi outfit compleet te maken. Ook aan de duurzaamheid en het draagcomfort is weer veel aandacht besteed.

Miss Fluff
De 6 verschillende prints van zeemeerminnen, unicorns, zeepaardjes en zwanen, zijn ontworpen door Miss Fluff, een kunstenares uit Miami, die haar inspiratie hiervoor ondermeer haalt uit vintage tekenfilms en het Hollywood van begin vorige eeuw. Zij geeft hier een eigentijdse en magische draai aan. De prints stralen daardoor iets sprookjesachtig en compleet vernieuwends uit en tegelijkertijd hebben ze wel die onmiskenbare Mim Pi look.

Duurzaam
Bij Mim pi geloven we: Wie goed doet, goed ontmoet. Daarom willen wij dat onze kleding wordt gemaakt onder goede werkomstandigheden en van duurzame materialen.
Omdat we al 15 jaar samenwerken met dezelfde fabrieken en naaiateliers, kennen we de werkomstandigheden van de medewerkers. We zorgen ervoor dat ze een goed loon krijgen en normale werktijden hebben.
Dit zorgt er allemaal voor dat we de duurzaamheid en het vakmanschap van Mimpi kleding en schoenen kunnen garanderen.
De kwaliteit van de kleding is daardoor zo goed, dat de kledingstukken door meerder generaties gedragen kunnen worden. Dat maakt Mim Pi kleding duurzaam in ieder opzicht.

Mim Pi
Mim Pi en ontwerpster /eigenaresse Leonora Nieuwenhuijzen zijn 1.
De ontwerpen van Mim pi worden met veel liefde gemaakt en deze liefde en toewijding zie je terug in ieder ontwerp. Zij doet haar inspiratie op tijdens haar vele reizen en zorgt bij iedere collectie voor vernieuwing, zonder de Mim Pi look uit het oog te verliezen. Daardoor voelt ieder meisje zich uniek en prachtig in een Mim Pi outfit; van maat 92 tot 152.
Mim Pi kleding en schoenen zijn verkrijgbaar in de Mim Pi webshop en bij geselecteerde verkooppunten in binnen- en buitenland.