Yoga, gym & chill in Mim-Pi style


Chillen, sporten of naar de Yoga: dit is een speciale serie: HOLY REBEL.

T-shirt roze melee slim fit met de verlours tekst: SUPER POWER. Aan de halslijn zit een gouden Hamsa handje munt.

Zin om casual, maar toch hip voor de dag te komen? Dan is dit fel blauwe Mim-pi T-shirt de absolute must have voor jouw dochter. Dit super zachte slimfit T-shirt van een rekbaar katoen zorgt ervoor dat ze zich er de hele dag soepel in kan bewegen. Combineer ‘m op de legging of met de joggingbroek uit dezelfde serie; paar witte gympen en gaan.

Wit wijd katoen slub T-shirt met de bijzondere tekst MOON CHILD. Aan de halslijn zit een gouden Hamsa handje munt. Helemaal ZEN.

Chillen, sporten of naar de Yoga: dit is een speciale serie: HOLY REBEL. Legging slim fit roze melee. Ook dit seizoen zien we de super hippe legging weer terug. Komt dat goed uit, want hij is namelijk perfect voor groot en klein. De skinny fit legging van super zachte rekbaar katoen, voelt heerlijk aan op de huid en is gemaakt om je de hele dag lekker vrij te kunnen bewegen. Deze roze mêlee legging heeft aan de zijkanten elastisch velours tape! Stijltip: combineer deze legging met de gehele Holy Rebel serie..

Joggingbroek roze melee uit de speciale holy rebel serie. Deze broek is ideaal om s’avonds op de bank te chillen! De comfortabele elastisch taille band en aan de zijkanten de steekzakken en roze verlours tape aan de zijkanten van de broekspijpen geven hem een hippe uitstraling. Sweater, T-shirt of vest erop, sneakers eronder en je dag kan niet meer stuk. Koude handen? Warm ze op in de broekzakken!