Garantie & Voorwaarden

Ik heb een klacht, wat nu?

Als je bij ons een artikel koopt mag je verwachten dat je een goed artikel ontvangt. Is er toch iets mis met je artikel, dan zoeken we zo snel mogelijk een passende oplossing. Heb je een artikel met schade of incompleet ontvangen? Meld dit dan binnen 5 werkdagen via info@beebielove.com. Voldoet je artikel aan de garantievoorwaarden? Dan wordt het artikel gratis gerepareerd, ontvang je een nieuw artikel of krijg je je geld terug. Valt het artikel niet meer binnen de garantievoorwaarden of heb je het artikel normaal gebruikt en is het gewoon versleten? Dan heb je geen recht op garantie.

 

Hoelang duurt mijn klachtafhandeling?

Een klacht kan je het beste indienen door een mail te sturen naar info@beebielove.com. Onze klantenservice zal dan contact met je opnemen en zo snel mogelijk tot een oplossing komen. Onze medewerkers zijn op maandag t/m vrijdag beschikbaar van 09:00 tot 17:00.

 

Wat zijn de garantievoorwaarden?

Jouw garantie op artikelen vervalt wanneer het gebrek is ontstaan als gevolg van onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik of wanneer, zonder schriftelijke toestemming van Beebielove wijzigingen zijn aangebracht of geprobeerd zijn aan te brengen. De garantie vervalt ook wanneer je het artikel hebt gebruikt voor doeleinden waarvoor het niet bestemd is. 

 

Wat zijn jullie algemene voorwaarden?

Wil je mee weten over onze algemene voorwaarden bekijk deze dan hier.

 

Bekijk algemene voorwaarden